Medewerker spreken? Bel 078 221 0000

Ben jij op zoek naar een leuke, maar ook uitdagende bijbaan? Lees de ervaringen van Patrick

jan 16, 2024 | Het team

Ben jij student en opzoek naar een bijbaan die aansluit op jouw studie (Fiscale) Economie? Dan is Hoekstra Bedrijfsadministratie misschien wel wat voor jou!

 Ik ben Patrick Hekkert, 21 jaar, werkzaam bij Hoekstra Bedrijfsadministratie en ben zelf student Economie & Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik ben hier zelf ooit begonnen met werken, omdat ik op zoek was naar een uitdagende bijbaan met betrekking op mijn studie.

Zeker als je interesse hebt in de fiscale kant van de economie sluiten de werkzaamheden die op dit kantoor worden verricht erg goed aan bij wat leert tijdens je opleiding.

Zelf ben ik hier nu iets meer dan een jaar werkzaam en er valt nog meer dan genoeg te leren. De ervaring die je hier opdoet is niet alleen handig voor een eventuele vaste baan in de fiscale sector, maar komt de rest van je leven goed van pas.

Naast het bijhouden van een administratie en het opstellen van jaarrekeningen houd ik me bijvoorbeeld ook bezig met het doen van belastingaangifte, iets wat je de rest van je leven nog zult moeten doen.

Zoals ik hiervoor al noemde zijn de werkzaamheden hier zeer divers en je collega’s altijd bereid om je te helpen. Daarnaast zijn de werktijden erg flexibel.

Kortom, de ideale plek om zowel iets bij te verdienen als bij te leren naast je opleiding.

Interesse? Stuur vooral eens een mail naar info@hoekstrabedrijfsadministratie.nl