Medewerker spreken? Bel 078 221 0000

Klant is koning

nov 3, 2023 | Klantrelaties

Klant is koning

De klant is koning in onze visie en hoeft zich niet aan te passen aan de boekhoudprogramma’s die wij gebruiken. In tegenstelling tot veel collega kantoren heeft een klant bij Hoekstra Bedrijfsadministratie de keuze om te werken met ieder gewenst boekhoudpakket. Wij zijn heel flexibel en kunnen daardoor iedere klant helpen.

Als een klant zelf nog geen boekhoudsoftware heeft, dan kijken wij naar de wensen van de klant. Waarin en hoe actueel wil de klant inzicht hebben? Op basis daarvan wordt een keuze gemaakt tussen de boekhoudsoftware van Minipak of Exact Online.

De boekhoudsoftware van Minipak is enerzijds praktisch in gebruik. Je kan er voor de meeste boekhoudingen mee uit de voeten. Er zijn voor de klant geen maandelijkse kosten aan verbonden. Ook als een klant een eigen versie van dit boekhoudpakket wil hebben, zijn de kosten relatief laag. Minipak heeft 2 modules: Administratie en Facturatie. De administratie module is zelfstandig te gebruiken, maar dan is het niet mogelijk verkoopfacturen te maken.

Exact Online biedt meer mogelijkheden en is maandelijks uit te breiden, zoals bijvoorbeeld het gaan voeren van een voorraadadministratie. Exact Online heeft de mogelijkheid om volledig digitaal te verwerken en dagelijks up-to-date te zijn. Ook is er een App, waardoor de meeste functies via een smartphone te raadplegen zijn.

We maken gebruik van en zijn op de hoogte van de werking van: Snelstart, E-boekhouden, Jortt, Yuki, Twinfield, Afas, CC-Law, Offective en Multivers. Andere boekhoudpakketten die niet genoemd staan, willen we ook graag leren kennen. Ga het gesprek met ons aan om te ontdekken welke software bij uw bedrijf past. En stel dat u met het pakket waar u nu mee werkt, niet terecht kunt bij andere kantoren, dan is het zeker interessant bij ons langs te komen.